Spławik

Live Chat

Ostatni wpis: 10 miesiecy temu
  • davedesign : Siema Bosmanie :)(
  • Bosman : Siemano Tubiski
  • piform : Hej TUBISIAKI :)
  • Krystian Śliwiński : cieszę się, że mogę dołączyć do tak zacnego klubu, pozdrawiam wszystkich Krystian
  • Krystian Śliwiński : Witam wszystkich kolegów
  • kropek : Siemanko Marcinku. generalnie to już dołączyłeś :)Witamy w naszym gronie i jak to mawia "klasyk" ...teraz to dopiero będzie powrót Jedi.... :)
  • Marcin : Dzień dobry Tubiski ;) w przyszłym roku, będę miał przyjemność dołączyć to grona wariatów !!!
  • kropek : Oj całkiem Tomaszu zapomniałem o tym :)
  • tom wideł : Osiągnięcia Panie Prezesie zatrzymały się cuś w czasie....:):):) Aktualizuj, aktualizuj...... Oczywiście w ramach czasu, którego wiem, że nie masz.....:):):)
  • Piotr Badełek : No koledzy, wstyd żeby na GPP Tubisa reprezentowała tak nieliczna ekipa, w tym jeden z najmłodszych stażem i najmniej doświadczonych w surfie zawodników. Mam nadzieję, że na Leszczu Orzechowa będzie lepiej.

Tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą pisać

Licznik

Dzisiaj:3
Tydzień:70
Miesiąc:431
Od początku:31250

Obecnie na stronie jest 25 gości, brak użytkowników online

 

buttonGPPUprzejmie informujemy, że Okręg PZW w Elblągu na zlecenie Głównego Kapitanatu Sportowego PZW jest organizatorem Ogólnopolskich Zawodów Wędkarskich z cyklu Grand Prix Polski w Wędkarstwie Morskim w Połowach z Brzegu, które odbędą się w dniu 6 września 2014 roku w miejscowości  Piaski k. Krynicy Morskiej. Prawo startu w zawodach mają członkowie Okręgów i Klubów Wędkarskich PZW z aktualnie opłaconymi składkami członkowskimi PZW, ważnymi badaniami lekarskimi i licencją sportowca. Zawody zostaną przeprowadzone zgodnie z Zasadami Organizacji Wędkarskiego Sportu Kwalifikowanego w dwóch 4 godzinnych turach w dniu 6 września 2014 roku.

Akwen: morze Bałtyk ( Zatoka Gdańska)
Miejsce zawodów: wyznaczone plaże w okolicach  miejscowości Piaski
Sprzęt: zgodnie z Zasadami Organizacji Wędkarskiego Sportu   Kwalifikowanego
Przynęty: naturalne – we własnym zakresie (organizator  ich nie zabezpiecza)

Sędzia Główny: Mirosław Wiśniewski
Z-ca Sędziego Głównego: Marek Jasiński
Sędzia Sekretarz: Henryk Lademan
Sędziowie Sektorowi: Iwona Smilgin, Maciej Smilgin, Zbigniew Chrzanowski

W zawodach będą przeprowadzone następujące klasyfikacje:
-  indywidualna  
- największa ryba


Koszty uczestnictwa. Zawody organizowane są na zasadzie pełnej odpłatności kosztów poniesionych przez organizatora. Opłata startowa w wysokości 160,00zł /za jednego zawodnika/ obejmuje koszty obiadu na plaży pomiędzy turami zawodów, diet sędziowskich, obsługi biura zawodów oraz pozostałe koszty organizacyjne.
W ramach opłaty startowej organizator zapewnia: Puchary, dyplomy, obsługę sędziowską, przygotowanie sektorów,  1 posiłek – obiad nad wodą na plaży oraz napoje.
Opłata uczestnictwa 30,00zł (trenerzy, osoby towarzyszące) Organizator zapewnia: 1 posiłek nad wodą, napoje.

Zgłoszenia pisemne prosimy przesyłać listownie do dnia 31.07.2014 na adres: Polski Związek Wędkarski Okręg w Elblągu, ul. Sukiennicza 10
82-300 Elbląg  lub pocztą elektroniczną E- mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

Opłaty startowe prosimy kierować na konto bankowe:
Bank  PEKAO S.A. II O/Elbląg  42 1240 2265 1111 0010 3252 8076 z dopiskiem (nazwisko zawodnika GPP Piaski)

Patronat medialny: portal wędkarstwa morskiego www.surfcasting.pl


Sponsorzy:
- Sklep wędkarski SHARK www.shark.sklep.pl
- Portal wędkarstwa morskiego www.surfcasting.pl


Ryby łowione w zawodach: certa /30 cm, dorsz /38 cm, gładzica, stornia, zimnica /25 cm, leszcz /40 cm, łosoś /60 cm, okoń /17 cm, płoć /20 cm, pstrąg tęczowy /40 cm, sandacz /45 cm, sieja /40 cm, troć wędrowna /50 cm, belona / bez wymiaru. Wymiary zostały podane według wykazu z przepisów regulujących połowy sportowo-rekreacyjne Inspektoratu Rybołówstwa Morskiego w Gdyni
Biuro zawodów: Krynica Morska, ul. Gdańska 72 Pensjonat „ Monika”
Organizator nie zapewnia zakwaterowania i wyżywienia.

Wariant 1

Istnieje możliwość zlecenia Klubowi Tubis rezerwacji noclegów i wyżywienia w kwocie 80 zł za dobę
1 doba - piątek obiadokolacja + nocleg + śniadanie w sobotę
2 doba – sobota obiadokolacja + nocleg + śniadanie w niedzielę

Wpłat należy dokonywać na konto:
71 1090 2617 0000 0001 0576 2450 z dopiskiem (nazwisko zawodnika GPP Piaski)


Wariant 2

Istnieje możliwość indywidualnej rezerwacji noclegów i wyżywienia:
Pensjonat „MONIKA”, Tel. 512-267-827,   (55) 247-62-79
Krynica Morska ul. Gdańska 72

Telefony kontaktowe:
 w sprawach organizacyjnych noclegów i wyżywienia:
 Przemysław Klarecki tel. 696-443-582 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

w sprawach zgłoszeń zawodników:
Iwona Smilgin Tel (55) 232 54 82   biuro@pzw.elblag.pl

PROGRAM ZAWODÓW


05.09.2014r. (piątek)

Godzina:  14:00 – 18:00 - przyjazd i zakwaterowanie oraz rejestracja zawodników w pensjonacie „MONIKA” ul.Gdańska 72 Krynica Morska

Godzina:  18:00 – 18:30  - oficjalne otwarcie zawodów

Godzina: 18:30 - odprawa techniczna, losowanie sektorów na I i II turę zawodów.

Godzina 19:00 – kolacja integracyjna


06.09.2014r. (sobota)

Godzina  6:00 – śniadanie

Godzina  6:30 - losowanie stanowisk na dwie tury zawodów

Godzina 7:00 - 8:00 - przygotowanie zawodników do I tury zawodów na plaży w wyznaczonych sektorach i stanowiskach.

Godzina 8:00 – 12:00 - I tura zawodów

Godzina 12:00 - 13:00 - przerwa na posiłek na plaży, ogłoszenie wyników  I tury

Godzina 13:00 – 14:00 - przygotowanie zawodników do II tury zawodów na plaży w wyznaczonych sektorach i stanowiskach.

Godzina 14:00 – 18:00 - II  tura zawodów

Godzina  20:00 - 20:30 - ogłoszenie Oficjalnych wyników klasyfikacji generalnej zawodów oraz ceremonia zakończenia zawodów (wręczenie pucharów , dyplomów,  upominków ) Oficjalne zakończenie zawodów i zamknięcie biura zawodów.

Oryginalny dokument

Karta zgłoszeniowa

 

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach statystycznych. Korzystając z tej strony bez zmiany ustawien przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Aby dowiedziec sie więcej, w tym jak zarzadzac plikami cookies - kliknij.

Akceptujesz pliki cookies na tej stronie.

EU Cookie Directive Module Information